Naukowcy potwierdzają związek żywienia z...
Jedzenie niezdrowej żywności może prowadzić do zmian w mózgu, związanych z depresją i zaburzeniami lękowymi. Obniżeniu mogą też ulec zdolności poznawcze. Do takich wniosków doszli naukowcy z Wielkiej...
Strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić użytkownikom jak najwyższy komfort korzystania z serwisu, personalizować treści i reklamy, udostępniać funkcje społecznościowe oraz analizować ruch w Internecie. Dane te mogą obejmować Twój adres IP, identyfikatory plików cookie oraz dane przeglądarki.
Przetwarzanie Twoich danych osobowych odbywa się zgodnie z Polityką prywatności. Klikając „Jestem pacjentem”, „Jestem lekarzem” lub „Wykonuję inny zawód medyczny”, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies oraz przetwarzanie Twoich danych osobowych w celach marketingowych, takich jak dopasowanie reklam do Twoich preferencji i analiza efektywności reklam. Klikając „Jestem lekarzem” lub „Wykonuję inny zawód medyczny” i przechodząc do serwisu jako lekarz bądź osoba wykonująca inny zawód medyczny, jednocześnie oświadczasz, że posiadasz uprawnienia do wykonywania wskazanego zawodu oraz korzystasz z serwisu w tym charakterze.
Masz prawo do wycofania zgody, dostępu, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych. Szczegóły na temat przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności.
Numer PWZ wykorzystywany jest jedynie do weryfikacji i nie jest nigdzie przechowywany po jej dokonaniu.
Numer PWZ wykorzystywany jest jedynie do weryfikacji i nie jest nigdzie przechowywany po jej dokonaniu.
Aktualizacja bazy 2024-12-22 01:45:00
Jedzenie niezdrowej żywności może prowadzić do zmian w mózgu, związanych z depresją i zaburzeniami lękowymi. Obniżeniu mogą też ulec zdolności poznawcze. Do takich wniosków doszli naukowcy z Wielkiej...
Powinno się jadać warzywa i owoce pięć razy dziennie czy może rzadziej? Okazuje się, że wystarczą tylko dwie porcje owoców, by obniżyć ryzyko rozwoju depresji u kobiet. Profesor Gita Mishra z...
Wykonywanie pracy umysłowej wymagającej dużego wysiłku intelektualnego może na starość zaowocować lepszą pamięcią i sprawniejszym myśleniem – dowodzą naukowcy z Heriot-Watt University w...
Diety o obniżonej kaloryczności powstrzymują geny, które powodują starzenie i jednocześnie aktywują geny starzenie spowolniające. – do takich wniosków doszli neurolodzy z New York University Langone...
LekSeek ® Polska © 2003-2018
Komentarze
[ z 1]
Widzicie, naukowcy zawsze coś odkryją, np. w tym [url="http://szuper.net/twoja-uroda/co-jesc-aby-schudnac-10-produktow-zywieniowych-na-odchudzanie/"]badanie wpływu diety wysokotłuszczowej na odchudzanie[/url] wyszło im zupełnie co innego...